verzenden & verzendkosten

Magneetbandspecialist.nl levert aan particulieren en bedrijven in Nederland ,België en Duitsland . Voor verzending naar andere landen kunt u contact met ons opnemen.
Zodra we de bestelling hebben verzonden dan ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail.

Kosten Nederland 

Bij een bestelling binnen Nederland met een totaal orderbedrag van € 200,- of meer wordt de bestelling gratis thuisbezorgd; wij nemen in dat geval zelf de verzendkosten voor onze rekening. Voor bestellingen met een orderbedrag van minder dan € 200,- rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 7,15

 

Kosten België en Duitsland 

Bij een bestelling naar België en Duitsland met een totaal orderbedrag van € 250,- of meer wordt de bestelling gratis thuisbezorgd; wij nemen in dat geval zelf de verzendkosten voor onze rekening. Voor bestellingen met een orderbedrag van minder dan € 250,- rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 8,50 

Waarom wordt er voor zakelijke klanten btw berekend tijdens de bestelling?

Volgens Europees belastingrecht wordt op onze producten het Nederlandse btw-tarief van 21% geheven. Bent u een zakelijke klant, dan kan magneetbandspecialist.nl u vrijstellen van btw onder de voorwaarde dat de door u opgegeven bedrijfsnaam, adresgegevens en het btw-nummer correct zijn, en precies zo bij de (Europese) Belastingdienst bekend zijn.

Al tijdens uw bestelling wordt een controle van uw gegevens uitgevoerd bij de (Europese) Belastingdienst.Op de voorbeeldfactuur bij uw bestelbevestiging moeten wij, om latere fouten met het afboeken van de factuur te voorkomen, het vermoedelijke factuurbedrag altijd inclusief 21% btw tonen, ook als de voorlopige controle van uw btw-gegevens succesvol blijkt te zijn.

Bij het aanmaken van de factuur wordt een nieuwe controle uitgevoerd. Wordt de geldigheid van uw btw-gegevens dan door de (Europese) Belastingdienst bevestigd, dan wordt de factuur zonder btw aangemaakt.

Mocht de latere controle niet lukken of uw btw-nummer in de tussentijd niet meer geldig zijn, moeten wij de factuur inclusief 21% btw aanmaken. Wij maken u er alvast op attent dat u de 21% btw mogelijk niet bij uw belastingaangifte kunt terugvorderen.

© 2015 - 2024 magneetbandspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel