Betalingsmogelijkheden

 

Via iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen

  1. iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
  2. iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  3. iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  4. Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  5. Controle en overzicht op de betaling

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij www.magneetbandspecialist.nl Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

 

Paypal

PayPal is een veilige manier om online te betalen. Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder uw financiële informatie door te geven, verlagen de risico's. Uw veiligheid wordt verder beschermd door de aankoopbescherming van PayPal en een toegewijde klantenservice.

Het e-mail adres wat u ziet is het adres van onze winkel waar onze webwinkel aan is gekoppeld.

 

 Achteraf betalen

De voordelen van achteraf betalen voor u:

  1. De meest veilige manier van betalen
  2. Binnen de gestelde betaaltermijn ( 14 dagen ) zelf kiezen wanneer er betaald wordt.
  3. Pas betalen zodra het bestelde product in goede staat ontvangen is.
  4. Veiliger en eenvoudiger dan "onder rembours". Er wordt niet aan de deur afgerekend en u kunt het product eerst bekijken.

 

Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen.

Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.

Je ontvangt de factuur bij de bestelling en per email. Betaal je de rekening niet binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, dan ontvang je per email een herinnering. Ontvangen wij na de herinnering het factuurbedrag nog niet, dan dragen wij de vordering over aan het incassobureau .

Alle kosten voor het niet op tijd betalen, zijn ook voor u rekening.

 

Bancontant/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

 

Sofort DIRECTebanking

Deze methode is beschikbaar voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en enkele Belgische banken. Het Sofort systeem legt direct contact met uw bank waardoor u veilig kunt betalen.

 

© 2015 - 2024 magneetbandspecialist | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel